Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Det var sannelig på tiden, Oslo

Publisert: Tirsdag 2010-08-17.

Dagsavisen skriver i dag om at Oslo skal satse på sykkelveier, noe man har vært veldig dårlige på fra før. Jeg la merke til det når jeg flyttet hit, for ti år siden, og situasjonen har ikke endret seg noe veldig siden den tiden. Det er litt skremmende at, som artikkelen skriver, man i 1990 besluttet om å lage et nett av sykkelveier som skulle stå ferdig 1999, men at man ennå i 2010 er langt fra å komme dit. La oss håpe det blir noe av det denne gangen, da.

Kategorier: politikk. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se