Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

SMS-søppelposten kommer tilbake

Publisert: Mandag 2010-08-16.

Siden jeg nylig hat byttet telefon, men ikke helt ført over alle data ennå, så bruker jeg et annet SIM-kort i den gamle telefonen min, slik at jeg kan nå data på den. Kortet har et gammelt mobilnummer som jeg ikke har brukt aktivt de siste åtte-ni årene. Så jeg ble ganske forbauset når dette datt inn når jeg slo på telefonen nylig:

+2782911639: We Announce To you Today (11/08/2010)Your Lucky Mobile No Win GBP550,000 in the Ongoing UK INTL Mobile Promo email us on claimsms@gmail.com To Redeem your prize
SMS-søppelpost fra Sørafrika (+27).

Det har gått veldig lang tid siden jeg sist fikk søppelpost-SMS, bank i bordet. Litt merkelig at det kommer til et nummer jeg ikke bruker til daglig.

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se