Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Nostalgibyn

Published: Wednesday 2010-08-04. Not available in English (automatic translation).

I dag har jag varit i Nostalgibyn (varning: spelar ljud) tillsammans med Jenny och mina föräldrar. Jag var där för tre år sedan när det var nyöppnat. Det är kul att se att det går såpass bra, vi var där strax efter att de öppnade klockan tolv, och det var redan flera andra besökare. Jag har lagt upp lite nya bilder bredvid de andra.

Kvällarna här hemma ägnas ofta åt brädspel. Tyvärr måste jag nog erkänna att mor blivit bättre (eller så är det jag som legat av mig), för nu leder hon Carcassonnestatistiken med två vinster, mot en för mig och en för far.

På fredag bär det av västerut igen, så jag ska se till att njuta av att vara i det gamla landet i morgon också. Men det ska onekligen bli trevligt att komma hem och träffa Thea igen.

Categories: life. Share: Facebook, Google+, email

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se