Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Äntligen hemma

Publisert: Lørdag 2010-07-24. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Borta bra, men hemma bäst, säger de. Det stämmer nog, för det är ganska skönt att komma hem igen efter att ha varit bortrest en stund. Efter två veckor på resande fot är det inte helt dumt att få lägga sig i sin egen säng igen.

Först bar det av österut, till Nynäshamn där min brorsdotter Novalie skulle döpas. Jag och Thea fick äran av att vara gudföräldrar, det tycker jag är väldigt fint. Nynäshamn är fint om sommaren, och det är alltid trevligt att vara omgiven av familj. Efter Nynäshamn gick resan vidare till Ullersäter och mina föräldrar. Vi hade strålande sommarväder på bägge platserna, och har fått testat badvattnet både i Östersjön, Järleån och i den lilla swimmingpoolen i Ullersäter.

Efter en ompackningsdag i Oslo bar det av med Danmarksfärjan. Vi hade hyrt två hus i lilla Bratten strand utanför Fredrikshavn, tillsammans med tre andra familjer. Med fem minuter att gå till sandstrand, en halvtimme att köra till Skagen, och flera barn i Jennys ålder så var det helt perfekt. Efter en lite skakig start med lite snålblåst och en åskskur så blev vädret fint, och alla var glada och nöjda med resan och talar redan om att göra om den nästa år.

Nu stundar vardagen igen, på måndag är det jobb som vanligt igen. Men det gör inte så mycket, nu när man har fått ladda batterierna lite.

Kategorier: reiser. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se