Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Ännu mera tillkrånglat

Published: Tuesday 2010-07-06. Not available in English (automatic translation).

Inte nog med att Sveriges Radio krånglat till sin webbadress, från enkla sr.se till sverigesradio.se, nu har man krånglat till ljudformaten på Internetradion också. Förut fungerade det alldeles utmärkt att spela Realaudio-strömmarna på min P1i, men nu så har de gjort om det hela. Förvisso trevligt att det är lite mer standardiserade mp3-strömmar, men ingen av länkarna fungerar på min telefon. Och det är när jag väl lyckas komma dit med vävläsaren på telefonen, den nya designen är inte någon direkt lättviktare för att visas på mobiltelefonskärmen.

Jag går i tankar om att skaffa mig en ny mobiltelefon, men jag måste nog kolla vilka ljudformat den kan spela först. För det mesta lyssnar på jag på eterradio, men av och till är det fint att ha tillgång till Internetradio, även om det fortfarande känns allt för dyrt för att spela utan att ha tillgång till en trådlös förbindelse.

Categories: gadgets, media. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2010-07-07 08.36.13 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Ja, SR ska väl avskaffa både Real Audio och Windows Media till förmån för strömmande MP3 hela vägen. Dock har de ännu bara MP3 av högsta kvaliteten, och det känns som 192 kbps är aningen högt om man sitter på en långsam eller av flera personer hårt nyttjad uppkoppling.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se