Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Atter en digitalradio

Publisert: Fredag 2010-07-02.

Etter en tid når kanalene har falt fra en etter en så er det fint at det kommer noen nye. Forsåvidt ikke noen nye, interessante og spennende kanaler som Bandit og Oslofjord var, nå er det dusinkanaler fra FM-båndet som P5 og Radio Norge som dykker opp.

Nåvel, av og til går det å lytte også på dem, og med tanke på hvor dårlig mottak jeg har av noen av de kanalene på FM-båndet så er det ikke så dumt allikevel.

Kategorier: media. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se