Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Pappa Jenny!

Publisert: Torsdag 2010-06-24.

Det er gøy hva barn legger merke til. Jeg har tydeligvis blitt den store helten til et av barna i Jennys barnehagegruppe. Når jeg kommer peker han og sier Pappa Jenny, og en gang hadde han tydeligvis drømt om meg og det første han sa når han våknet var også Pappa Jenny. Mammaen hans forklarte at det var fordi vi pleier å komme til barnehagen cirka samtidig og at jeg har både briller og sykkel. Da er man tydeligvis tøff. Ihvertfall for en toåring.

Kategorier: barn. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Dato: 2010-06-27 15.50.35 CEST
  • Navn: André
  • Sendt fra: *******.opera.com

Herlig historie! :-)

  • Datum: 2010-06-27 21.36.27 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: **************.cust.tele2.se

Annars brukar ju Clark Kent ta av sig glasögonen innan han svidar om till superhjälte...

  • Datum: 2010-06-27 22.26.53 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Glasögon och örhängen är spännande för små barn, det. Min fru bär ofta bäggedera, till Jennys stora nöje.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se