Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

En ny så’n där revolutionerande telefon, igen

Publicerad: Tisdag 2010-06-08.

Så, version 4 av Apples revolutionerande mobiltelefon har tydligen kommit. Apple har släppt en video där man berättar hur duktiga man har varit. Om jag inte visste att det var en officiell Applereklam hade jag trott att det var en parodi. Men det är tydligen officiell, och Apple har nu officiellt uppfunnit både flerkörning, videotelefoni och filminspelning på mobiltelefon.

Synd bara att jag har kunnat göra allt det på min telefon sedan 2006. Jag undrar om Apple har anställt Al Gore som PR-konsult?

Kategorier: länkar, prylar. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2010-06-11 18.11.51 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: 62.109.59.**

Själv vill jag ha en Android telefon. Men då kanske man får läsa hur illa dem är, på din blogg?

  • Datum: 2010-06-12 17.05.16 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Jag har funderingar på att skaffa mig Xperia X10 Mini Pro när den kommer om ett par månadet, så vi får väl se :-)

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se