Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Efterdyningar

Publisert: Tirsdag 2010-05-18. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Hur kommer det sig att man alltid är som tröttast när man kommer tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig ett par dagar? Kanske det blev lite för mycket kaffe och godsaker på Norges nationaldag i går? Det blev i alla fall en del flaggviftande i går. Inte av mig, men av de allra flesta runt mig. Vi tog en hel del bilder också, en del ska nog hitta till Flickr vad tiden lider, det blev bara inte av i går kväll.

[Jenny i bunad med flagga]
Hurra för syttende maj!

Nu stundar en kort vecka, och så är det väl den sista röda dagen före jul på måndag, så sedan är det bara att köra på. Julen i år faller sig ju på värsta tänkbara dagar, med juldagen på en lördag. Julafton och nyårsafton är fredagar, och de räknas som halva arbetsdagar på mitt jobb, så det går åt en semesterdag bara för att få de bägge fredagarna lediga. Nåja, vi har ju planer om en Oslojul i år, så då får det väl gå med två fyradagarsveckor. Men det är det ännu långt, först så skall det bli sommar och semester och allt sådant.

Nu hoppas jag på fint väder, i alla fall till jag får ordnat mig nya regnkläder. Jag blev nämligen av med mina när jag var med Jenny på Child Planet i regnet i söndags. Vi får hoppas de dyker upp, tydligen hade någon glömt kvar snarlika regnkläder där, och eftersom de hade en nyckelring i fickan är det ju en chans för att ägaren upptäcker sitt misstag. Den som lever får se. Hursomhelst är det en världslig sak, som Karlsson på taket skulle ha sagt.

Kategorier: bilder, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2010-05-18 17.18.55 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Hm, år 2011 infaller Kristi himmelsfärdsdag den 2 juni. Sedan är det svensk nationaldag på måndagen därpå, så då får vi chans att uppleva samma långhelg som du just upplevt i Norge.

  • Datum: 2010-05-20 17.10.34 CEST
  • Namn: mor
  • Sänt från: ************.bredband.skanova.com

Det måste väl vara den vackraste av alla 17-majfirare som du har på bilden.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se