Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Efterdyningar

Published: Tuesday 2010-05-18. Not available in English (automatic translation).

Hur kommer det sig att man alltid är som tröttast när man kommer tillbaka till jobbet efter att ha varit ledig ett par dagar? Kanske det blev lite för mycket kaffe och godsaker på Norges nationaldag i går? Det blev i alla fall en del flaggviftande i går. Inte av mig, men av de allra flesta runt mig. Vi tog en hel del bilder också, en del ska nog hitta till Flickr vad tiden lider, det blev bara inte av i går kväll.

[Jenny i bunad med flagga]
Hurra för syttende maj!

Nu stundar en kort vecka, och så är det väl den sista röda dagen före jul på måndag, så sedan är det bara att köra på. Julen i år faller sig ju på värsta tänkbara dagar, med juldagen på en lördag. Julafton och nyårsafton är fredagar, och de räknas som halva arbetsdagar på mitt jobb, så det går åt en semesterdag bara för att få de bägge fredagarna lediga. Nåja, vi har ju planer om en Oslojul i år, så då får det väl gå med två fyradagarsveckor. Men det är det ännu långt, först så skall det bli sommar och semester och allt sådant.

Nu hoppas jag på fint väder, i alla fall till jag får ordnat mig nya regnkläder. Jag blev nämligen av med mina när jag var med Jenny på Child Planet i regnet i söndags. Vi får hoppas de dyker upp, tydligen hade någon glömt kvar snarlika regnkläder där, och eftersom de hade en nyckelring i fickan är det ju en chans för att ägaren upptäcker sitt misstag. Den som lever får se. Hursomhelst är det en världslig sak, som Karlsson på taket skulle ha sagt.

Categories: life, pictures. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2010-05-18 17.18.55 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Hm, år 2011 infaller Kristi himmelsfärdsdag den 2 juni. Sedan är det svensk nationaldag på måndagen därpå, så då får vi chans att uppleva samma långhelg som du just upplevt i Norge.

  • Datum: 2010-05-20 17.10.34 CEST
  • Namn: mor
  • Sänt från: ************.bredband.skanova.com

Det måste väl vara den vackraste av alla 17-majfirare som du har på bilden.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se