Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tjue år som fribrytingfan

Publisert: Lørdag 2010-04-03.

Foreldrene mine kjøpte en parabolantenne en gang på våren 1990. Det var på den tiden Sverige kun hadde to marksendte kanaler fra Sveriges Television, og da var det spennende å få adgang til kanaler fra øvrige Europa (og verden) via parabol. En av mine første oppdagelser var den amerikanske fribrytingen. På Eurosport og Sky One ble WWF:s fribrytingsprogrammer (nå kjente som WWE) sendt. Jag ble fast, og er det fortsatt (og, ja, jeg vet att alle kampene er oppgjort på forhånd, takk).

Siden jeg er en liten statistikknerd begynte jeg å skrive ned alle resultatene fra de store gallaene. Det begynte i et notatblokk, som ble til et enkelt BASIC-program på Commodore 64’en min, for å så bli til en tekstfil på PC som jeg, når jeg fikk adgang til modem, sendte inn til noen lokale BBSer. Når jeg laget mitt første nettsted i 1995 så var ble det til en populær delnettsted under navnet American Wrestling Trivia. Jeg har aldri riktig giddet å føre så mye statistikk over besøkere, men jeg fikk ganske mange kommentarer på siden fra de som leste den.

Da fribryting ikke er så veldig populært i Skandinavia har jeg i perioder ikke kunnet se programmene. Når Sky One ble kryptert og Eurosport sluttet å sende så jeg hovedsakelig på tysk fjernsyn, men det hadde jeg ikke lenger adgang til når jeg flyttet hjemmefra og fikk kabel-TV istedenfor parabol. Til slutt mistet jeg litt ork, og sluttet å oppdatere. Men nå har jeg fått opp interessen igjen. Nye Eurosport har begynt å vise WWE igjen, og så har en av norske TV 2 sine sidekanaler begynt å visa en nedklippet versjon av Raw lørdagnetter. Så nå har jeg litt langsomt begynt å legge inn resultater igjen. Den er langt fra komplett for tiden etter 2005, men jeg jobber med å oppdatere det hele. I dag kan man finne slik informasjon litt overalt, for eksempel på Wikipedia, men det er tross alt litt gøy å holde liv i ett nettsted som har en historie tjue år bakover i tid.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2010-04-03 10.22.17 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: ************.bredband.skanova.com

Hur står det till med Wrestleweasel, nuförtiden?

  • Datum: 2010-04-03 11.33.01 CEST
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: *********.dhcp.bluecom.no

Wrestlevessel? Jag har inte hört av honom på ett par år. Det är säkert till det bästa.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se