Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Nok nå

Publisert: Torsdag 2010-04-01.

Nei, nå har jeg fått nok. Er det ikke kaos i togtrafikken eller dårlig vedlikeholdte veier så er det inkompetente og populistiske politikere. Det fins en grense for hvor lenge man kan stå ut, så nå tar vi våre eiendeler og drar.

Vi har dessuten fått nok av snøuvær og kalde vintrer, så det bærer av sørover. Jeg har ordnet meg en ny jobb på Olivetti i Roma i Italia. Vi var jo der på ferie et par år tilbake, og det er virkelig en plass jeg ser at vi kan få det fint.

Denne artikkelen er referert i: I går var det første april.

Kategorier: kverulanse, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se