Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Telefonspam fra Fulfilment AS

Publisert: Torsdag 2010-03-25.

Det fins nok kun én ting som er verre enn telefonselgere som ringer for å prøve å selge ting man ikke ønsker seg (dvs. alle sammen, for hvis det er noe man vil ha, så ringer man jo selv), og det er telefonselgere som ringer opp og så når man tar røret så er det ingenting i den andre enden.

Jenny har vært syk et par dager, så jeg skulle til legen med henne på ettermiddagen i dag. Så når telefonen ringte når vi var på vei ut så trodde jeg det var de som ringte om at tiden hadde blitt innstilt, eller noe slikt. Men når jeg rakk fram til telefonen så var det ingenting i den andre enden. Nummerpresentasjonen var for Konsvingerbaserte Fulfilment AS, en bedrift som, ifølge databasen til telefonterror.no, ser ut til å drive med ganske aggressiv markedsføring. Advarsel for denne bedriften, altså.

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se