Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Val?

Publicerad: Måndag 2010-03-08.

Trots att Microsoft rullar ut sitt vävläsarval så verkar det inte vara så enkelt att bli av med Internet Explorer i alla fall.

Kategorier: Internet, länkar. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2010-03-08 23.58.13 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: **************.cust.tele2.se

Haha, jag trodde att det skulle handla om den undermåliga slumptalsalgoritmen som Microsoft använder på webbsidan. En rutin som gör att frekvensen för varje webbläsare på respektive position kraftigt snedfördelas. Men det spelar egentligen ingen roll om användaren ändå till stor del blir pådyvlad IE.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se