Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Opera 10.50 ute nå (for Windows)

Publisert: Tirsdag 2010-03-02.

Iblant går det fort unna. Kun en knapp uke etter beta 2 så ble Opera 10.50 sluppet i ferdig versjon i dag, om enn kun for Windows. Den kan hentes fra opera.com som vanlig. RC-versjonen min av Windows 7 gikk ut i går, så jeg må vente på at Linux- og Macversjonene skal bli ferdige, men det ser bra ut og fra mine tester så føles det som dette kan bli en av de beste versjonene så langt, til tross for at de har fjernet hovedmenyen.

Kategorier: Internett, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se