Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Kaldt, kaldere, kaldest

Publisert: Fredag 2010-01-08.

Når jeg kom til det kalde kontoret i dag så angret jeg at jeg ikke tok en hjemme med sykt barn-dag i dag. Det er ikke så trivelig å måtte sitte med jakke og lue på innendørs. Jeg tror jeg skal satse på å jobbe hjemmefra etter lunsj, jeg.

Kategorier: barn, jobb, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2010-01-08 11.37.09 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******************.business.telia.com

Det är bäst att du ser till att batteriet i den bärbara datorn laddat utifall det skulle bli strömbrist och elavbrott, alternativt att du har arbetsuppgifter du kan planera med papper och penna.

  • Datum: 2010-01-08 21.00.54 CET
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: 62.109.59.**

Skäms, lämna barnet på dagis efter det att hon hade feber dagen innan.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se