Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tio år

Publisert: Tirsdag 2010-01-05. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

En kall januarimorgon för tio år sedan anlände jag och mitt flyttlass per bil till Oslo. Jag hade bara varit i Oslo ett par gånger tidigare, några gånger som barn och så en gång på intervju i slutet av november 1999. Nu har jag varit här i tio år och är ganska säker på att jag kommer stanna kvar under en överskådlig framtid i alla fall. För fem år sedan var jag inte lika säker på det, men sedan dess har har det hänt saker och livet har förändrats.

För tio år sedan kom jag hit, driven av ett drömjobb på Opera Software, mitt första riktiga jobb efter min högskoleutbildning. Så här tio år senare har jag hunnit med att byta jobb en gång, för att så se det jobbet gå i konkurs nitton månader senare, varpå jag kommit tillbaka till jobbet på Opera. Jag trivs väldigt bra med att vara tillbaka, även om det var ganska nervöst att börja där igen efter att ha varit borta så länge.

För tio år sedan var jag ensam och utlämnad, där jag bodde i en liten källarlägenhet i utkanten av Oslo utan att känna en själ. Om man säger så, så växte min dvd-samling ganska fort de första månaderna. Nu tio år senare bor jag i en fin lägenhet på Vålerenga, tillsammans med fru och barn.

Tiden går, en del saker består och en del förändras. Jag undrar var jag är i livet den femte januari år 2020?

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se