Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Zombieland

Published: Sunday 2009-12-27. Not available in English (automatic translation).

För ett tag sedan såg jag Zombieland på bio. Några kompisar hade sett den och rekommenderade mig att se den, så det gjorde jag. Kanske inte årets bästa film, men helt klart en bra komedi (höll på att skriva skräckkomedi här, men det är inte så väldigt mycket skräck).

Nästan hela USA:s (jordens?) befolkning har blivit till zombier efter att ett virus muterat så att alla som får det får en okontrollerbar hunger efter människokött, något som sprider infektionen vidare eftersom viruset verkar spridas med 100 % säkerhet vid kontakt. Vi får följa en av de sista(?) överlevande och hans resa hemåt.

Som sagt, inte världens bästa film. Om man bortser från alla faktafel och fabuleringar filmen bygger på så är det en riktigt underhållande film. Om inte annat så är den värld att se på grund av Bill Murrays roll som sig själv(!). Jag såg filmen till halva priset på Den store kinodagen och det var prisvärt. Kanske inte värt en fullpris-dvd, men i varje fall värt att se när den kommer på tv om ett par år…

Categories: movies. Share: Facebook, Google+, email

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se