Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Gissningsvis

Published: Wednesday 2009-11-11. Not available in English (automatic translation).

Så har jag då lyckats lista ut julklappen jag ska få av min kära fru. Födelsedagspresenten fick jag reda på för ett par dagar sedan eftersom den kräver viss förhandsplanering, men julklappen hade hon inte tänkt tala om, men jag lyckades gissa i alla fall. Nu vet jag julklapparna från Thea, från Theas föräldrar och från mina föräldrar, men det är nog ett par överraskningar kvar ändå.

Categories: life. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

 • Datum: 2009-11-12 12.45.59 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Blir du glad eller ledsen över att ha fått reda på det mer än en månad i förväg? Eftersom du skriver att du lyckats gissa antar jag att du ville veta. Har du blivit (eller du kanske alltid har varit) en kontrollfreak? :-D

 • Datum: 2009-11-12 13.28.21 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *******.opera.com

Det är bra grejor, så jag är glad för att jag/vi får dem.

 • Datum: 2009-11-12 14.14.20 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Jag betvivlar inte att det är bra presenter. Men som sagt får du ju gå och glädja dig i sex veckor före och okänt antal veckor efter julafton. Det kan man fundera på, hur länge det i snitt dröjer efter att man fått en present som man slutar gå och vara själaglad över presenten. Vissa presenter kanske man är evigt tacksam för, jag kan inte riktigt komma på någon sådan för egen del. Eller jo, det skulle vara om Thea tänkt "ge" familjen ett lillasyskon och avslöja det till jul. 8)

 • Datum: 2009-11-12 14.19.23 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Hehe.

Jag är egentligen lite anti-julklappar eftersom jag tycker mig ha det mesta jag behöver redan, och det jag inte har köper jag mig. Så då gör det inte så mycket om jag blir rådfrågad (eller föreslår eller lyckas gissa) vad jag ska få.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se