Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Har noen en buggfiks?

Publisert: Tirsdag 2009-11-03.

Som programmerer er jeg ganske vant til bugger, eller programfeil, som må rettes på. Jeg ventet meg dog ikke å finne en bugg, eller insekt, i müslin når jeg skulle spise frokost i dag tidig. Jeg åpnet en ny forpakning og skulle akkurat til å servere meg en porsjon på tallerkenen min når jeg ble møtt av to små insekter. Ikke akkurat hva jeg hadde tenkt meg, så det ble brød og yoghurt til frokost isteden.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2009-11-03 16.20.48 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.business.telia.com

Var insekterna vid liv? Om de dött av att livnära sig på müslin var det nog ett bra beslut att inte själv äta av den. ;-)

 • Datum: 2009-11-03 19.50.33 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

De var vid liv, fram till cirka en minut efter att jag öppnat paketet, då jag lyckats ta kål på dem.

 • Datum: 2009-11-04 17.25.45 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.business.telia.com

Jag såg just ett webb-TV-inslag om en familj i USA som köpt en påse sallad och fick med en livs levande groda som de släppte ut i naturen efter att ha dokumenterat varifrån den kom. Det kanske du också hade gjort i samma situation, grodor är både större, högre stående och rentav sötare (?!) än små krypande insekter.

 • Datum: 2009-11-07 14.17.34 CET
 • Namn: Storebror
 • Sänt från: 62.109.58.**

Var de vid liv?

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se