Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Ett år

Published: Monday 2009-10-12. Not available in English (automatic translation).

Tänk att det redan har gått ett år sedan Jenny föddes. På något sätt har det både gått fort och långsamt på en gång. Samtidigt som det känns som i går när jag satt där på sjukhuset, mitt i natten, med Jenny i knät, iklädd en grön operationsdräkt direkt efter kejsarsnittet vid tvåtiden på natten för ett år sedan, så känns de första dagarnas stress med Jennys behandling väldigt avlägsen. Samtidigt som det verkar inte vara så länge sedan Jenny vände sig för första gången så kan jag inte förstå hur liten hon var när blöjorna i storlek 1 och kläderna i storlek 50 var allt för stora.

Livet har förändrat sig det här året. Även om det känns som det alltid varit så här så har jag ett vagt minne av att det fanns en tid när vi båda kunde sova länge på morgonen, att vi inte var utanför dörren förren långt efter tolv på en lördag, eller att vi kunde vara uppe sent på kvällen utan att behöva vara orolig för att vara jättetrött på morgonen dagen efter. Men jag skulle aldrig byta bort det för allt i världen, jag har aldrig haft det så bra som jag har det nu.

This entry is referenced in: Ett år.

Categories: kids, life. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Date: 2009-10-12 10.09.16 CEST
  • Name: Eirik
  • Website: http://eiriks.net
  • Posted from: 62.101.232.***

Nydelig skrevet, gratulerer så mye med dagen til Jenny! :)

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se