Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Ett år

Publicerad: Måndag 2009-10-12.

Tänk att det redan har gått ett år sedan Jenny föddes. På något sätt har det både gått fort och långsamt på en gång. Samtidigt som det känns som i går när jag satt där på sjukhuset, mitt i natten, med Jenny i knät, iklädd en grön operationsdräkt direkt efter kejsarsnittet vid tvåtiden på natten för ett år sedan, så känns de första dagarnas stress med Jennys behandling väldigt avlägsen. Samtidigt som det verkar inte vara så länge sedan Jenny vände sig för första gången så kan jag inte förstå hur liten hon var när blöjorna i storlek 1 och kläderna i storlek 50 var allt för stora.

Livet har förändrat sig det här året. Även om det känns som det alltid varit så här så har jag ett vagt minne av att det fanns en tid när vi båda kunde sova länge på morgonen, att vi inte var utanför dörren förren långt efter tolv på en lördag, eller att vi kunde vara uppe sent på kvällen utan att behöva vara orolig för att vara jättetrött på morgonen dagen efter. Men jag skulle aldrig byta bort det för allt i världen, jag har aldrig haft det så bra som jag har det nu.

Detta inlägg refereras i: Ett år.

Kategorier: barn, livet. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Date: 2009-10-12 10.09.16 CEST
  • Name: Eirik
  • Website: http://eiriks.net
  • Posted from: 62.101.232.***

Nydelig skrevet, gratulerer så mye med dagen til Jenny! :)

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se