Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

På skogstur

Published: Wednesday 2009-05-20. Not available in English (automatic translation).

Dagen i dag har jag ägnat åt en tur i skog och mark, fast kanske inte fullt så avancerat som det låter. Något som är trevligt med Oslo är att det finns stora naturområden i den omedelbara närheten, i dag gick turen till Østmarka, tillsammans med Børje som är pappaledig med lilla Astrid Kamilla. De bor alldeles vid markagränsen, så vi gick en tur genom skogen med varsin barnvagn.

På vintern prepareras det skidspår i samma område, så vägen är bred och fin och det går alldeles utmärkt att köra två barnvagnar i bredd men ändå möta en cyklist i motsatt riktning. Inte dumt. Det var bara på slutet som vi stötte på en väg som kanske inte var så lämpad för barnvagnskörning, men vi kom oss genom. Jenny sov som tur var genom den steniga nedförsbacken, och Børje hade Astrid i en Baby Björn-sele.

[Stenig nedförsbacke]
Inte helt rekommenderad väg att köra barnvagn på.

I allt en skogspromenad på cirka en halv mil.

Categories: kids, life. Share: Facebook, Google+, email

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se