Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Øvelse

Publisert: Lørdag 2009-05-09.

I dag har jeg øvd for pappapermisjonen, jeg har hatt ansvar for Jenny hele dagen mens Thea har gjort andre ting. Etter å ha gitt Jenny mat på morgenen gikk vi ut sånn at hun kunde sove. Først gikk vi til Aker brygge, hvor det er en fotoutstilling om universum jeg ville se, deretter fortsatte vi via Karl Johan opp til Carl Berners plass, hvor vi møtte opp med Thea på lunsj. Så gikk vi over Hasle, forbi den gamle jobben min og videre hjem. En ordentlig spasertur som tok et antall timer. Stakkars Jenny ble helt utslitt og sovnet en halvtime tidligere enn vanlig…

Kategorier: barn, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se