Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

NAVigering i det offentlige byråkratiet

Publisert: Onsdag 2009-04-29.

Så er jeg da for første gang i livet mitt registrert som arbeidsledig. I går morges besøkte jeg NAV for første gang. Jeg måtte tydeligvis det for å få ut pengene mine på lønnsgarantien, til tross for at jeg skaffet meg ny jobb så fort jeg ikke lenger er ansatt i konkursboet etter slutten av mai, og til tross for at vi fylte ut skjemaer som skulle gå via bobestyrer for å få ut akkurat samme penger. Byråkrati er fine greier…

Kategorier: jobb, kverulanse, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2009-04-29 13.38.20 CEST
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.business.telia.com

Så du kommer inte få en enda dag arbetsledighet? Jag vet att det inte betyder så på norska, men det låter lite trevligare än arbetslöshet.

 • Dato: 2009-04-29 17.38.33 CEST
 • Navn: Morten
 • Sendt fra: *****.209.83.46.getinternet.no

Ny jobb så kjapt er ikke dårlig. Tilbake til Opera?

 • Date: 2009-04-29 20.31.04 CEST
 • Name: Storebror
 • Posted from: 62.109.58.**

Är inte detta ett utmärkt sätt att få en stunds ledighet?

 • Datum: 2009-04-29 21.25.56 CEST
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Anders, Storebror: Jag har lyfter lön i maj utan att (troligtvis) behöva jobba. Inte så dumt.

Morten: Indeed.

 • Dato: 2009-04-29 21.52.34 CEST
 • Navn: Olli
 • Vevsted: http://my.opera.com/olli
 • Sendt fra: *****.215.96.151.getinternet.no

Velkommen tilbake til Opera :-)

 • Datum: 2009-04-30 08.53.17 CEST
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Olli: Takk! :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se