Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Med tommen mitt i hånda

Publisert: Søndag 2009-04-19.

Alle de som kjenner meg vet at jeg ikke er veldig hendig av meg, men i en ny leilighet så fins det ting man trenger å jobbe med uansett. Jeg er stolt over meg selv når jeg klarer å montere en Ikea-hylle, eller noe annet avansert på den nivåen…

Til leiligheten vår hører en takterasse. Den har vært under et par decimeter snø i vinter, men nå når våren har kommet har snøen smeltet og det begynner å bli på tide å gjøre den ferdig for de fine sommerdagene som kommer. Siden den er ny trenger vi å legge på et par lager med olje på plankene, og i går begynte vi i detlille med å vaske. Det er ikke særlig gøy å stå og skrubbe plankene i en time, men man blir jo ganske fornøyd med seg selv når man er ferdig med det. Nå skal vi ordne med olje, og deretter blir det å finne noen møbler som kan passe.

Jeg tror det blir bra, også om man har tommen mitt i hånda som jeg…

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2009-04-19 20.52.53 CEST
  • Namn: / Rolf
  • Sänt från: *************.bredband.comhem.se

En bild tack ;)

Inte från själva rengöringen, men från nästa steg: http://www.flickr.com/photos/nafmo/3461139737/

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se