Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Dagens pirat

Publisert: Fredag 2009-04-17. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

kom då domen. Både väntad och oväntad, på sätt och vis. Pirate Bay-folket döms till ett års fängelse vardera och ett rekordstort skadestånd.

Jaja, den som lever får väl se om det här leder någonvart, det verkar fortfarande inte som musik- och filmmaffian förstår någonting. Det är inte för att folk vill piratkopiera som de piratkopierar, i alla fall inte för oss ”vanligt folk”, det är för att det inte finns något lagligt alternativ som fungerar.

Jag betalar gärna en tia för att se en film på nätet, CDon erbjuder en sådan tjänst, men tvingas av maffian att begränsa den till Windows med Internet Explorer. Bra initiativ, men skadeskjutet. Jag köper gärna musik via Itunes, speciellt nu när den är fri från kopieringsspärrar, men då måste jag köra Mac OS eller Windows, och oftast är musik jag vill ha ändå inte där. Jag betalar gärna för att se de senaste avsnitten av mina favorit-tv-serier, men då måste jag bo i USA. Och när jag väl köper dvd-filmer så får jag se en trailer som säger att jag minsann är kriminell för att jag ens tänker tanken på att sprida filmen som jag köpt. Och så vidare.

Kategorier: livet, media. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se