Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Endelig vinter igjen…

Publisert: Fredag 2009-03-27.

…eller noe slik. Etter et par uker med plussgrader så hadde veiene rukket bli bare, og snøen utenfor kjøkkenvinduet sunket unna en del. Da passer det jo veldig fint at det kommer inn et nytt snøvær, slik at vi ikke glemmer hvordan vinteren var.

[Snø utenfor døren en fredagsmorgen]
Vinteren står for døren.

Jeg lurer på om de kommer til å fylle på snøfjellet her borte igjen. Det kommer uansett ikke å smelte unna på ganske lenge.

Kategorier: vær. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se