Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Nerdighetsgraden minker

Publisert: Lørdag 2009-03-21.

Det har gått så lang tid siden jeg kompilerte en Linuxkjerne at jeg måtte slå opp i dokumentasjonen i går at det var make menuconfig jeg måtte skrive for å få fram det halvgrafiske konfigurasjonsverktøyet. Hoppsan, det går utfor med nerdighetsfaktoren min, ser jeg.

Kategorier: livet, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2009-03-21 17.42.52 CET
 • Namn: Storebror
 • Sänt från: 62.109.58.**

Kanske dags att påminna om B4 burgaren?

 • Datum: 2009-03-21 20.46.48 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Om det gör dig glad, så...

 • Datum: 2009-03-21 22.35.05 CET
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: **************.cust.tele2.se

Bara vetskapen att man KAN och framförallt inser NÄR man behöver kompilera en ny kärna till sitt operativsystem, borde vara nördigt nog för att du inte ska känna att du tappat greppet.

 • Datum: 2009-03-22 11.42.57 CET
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: 89.8.43.***

Tack för de tröstande orden, Anders. Nu känns det mycket bättre :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se