Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Rysk ambassad utan humor eller fabulerande kvällstidningsskribent?

Publisert: Onsdag 2009-03-18. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Rysslands ambassad rasar mot sketch i Melodifestivalen, skriver de olika aftonblaskorna. Jag undrar om det är ryssarna som kommit med en protest, och därmed visat att de helt saknar humor, eller om det är en överentusiastisk kvällstidningsskribent som ringt och undrat vad de gillade den, och därefter drömt ihop något på sedvanligt kvällstidningsmanér? Det får vi nog aldrig veta. Men under tiden kan vi alltid njuta av videon. Den är underbar.

Din vävläsare verkar inte kunna visa Flash-innehåll. Gå till Youtube så hjälper de dig att hitta rätt.
Tingeling på Youtube

Kategorier: media, musikk. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2009-03-19 10.30.36 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

På P3 Kvällspasset spekulerade de i att ryssar inte har något emot att göra parodi på sig själva, men att det inte är lika kul när något annat lands folk gör det. Man kan nog säga detsamma om både svenskar och norrmän, att när man gör en stereotyp av sitt eget land är det kul med ironisk vinkling men när någon annan gör det känns det på gränsen till förnedrande. Du som boendes i Oslo och ingift i en norsk familj kan ju prova att klä dig i lusekofta, gå på tur med ryggsäcken fylld av Kvikk-Lunsj och i övrigt överdriva alla stereotypa fördomar man kan ha om det norska folket, så får du se om du blir bemött mestadels med värme och glädje eller sneda blickar.

  • Datum: 2009-03-19 11.05.19 CET
  • Namn: Peter Krefting
  • Sänt från: 146.59.57.**

Det förekommer en del skämt om svenskar här i Norge, jo. Jag försöker bjuda ganska mycket på mig själv i sådana situationer, och driver även gärna med mig själv. Så är det bara... :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se