Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Dopdag

Published: Sunday 2009-02-22. Not available in English (automatic translation).

I går var det så dags för Jennys dop. Trots att jag visste att vi hade allt under kontroll så var jag väldigt nervös när jag stod där framme, bakom altaret, med Jenny i famnen. Men det gick fint, även om jag talade allt för tyst, så att ingen i kyrkan hörde bönen jag läste för Jenny.

Efter dopsceremonin hade firade vi i en lokal i kyrkan, och med flera små barn från bägge sidor av familjen närvarande så var det full fart. Jag vill ta chansen till att tacka all familj och vänner som dök upp, och sänder ut en tanke till de som inte kunde komma, både på grund av sjukdom och ekstremsnöfall.

Snöat har det förresten gjort ordentligt den sista tiden. Snöskyffeln jag köpte har spruckit, så jag har fått låna grannens för att hålla snön borta från dörren. I går hade vi bokat bil, och eftersom det var en del packning som skulle till kyrkan och tillbaka så var vi tvungna att köra. Jag är glad för att det var en lördag och lite trafik, för att köra när det faller massor med blötsnö är inte kul.

Categories: kids, life. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2009-02-23 22.01.31 CET
  • Namn: mor och far
  • Sänt från: ***********.bredband.skanova.com

Tack för en jättefin helg i ett snöigt Oslo.

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se