Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Etterlysning: kode

Publisert: Onsdag 2009-02-04.

Etter at Billingwares hjemmeside forsvant noen gang rundt nyttår hadde jeg tenkt å gjøre de gamle filene tilgjengelige på Alioth, men jeg har oppdaget at arkivet mitt over gamle versjoner ikke er komplett. Derfor søker jeg etter disse versjonene av CrashMail II og JamNNTPd:

Jeg har tilgang til disse versjonene:

Hvis det er noen i lesekretsen min som sitter på disse versjonene hadde det vært veldig greit hvis dere kunde dele!

Oppdatering 2009-02-06: Jeg klarte å kontakte den ursprungelige forfattaren gjennom en gammel e-postadresse og har fått tak i kopier av de gamle versjonene.

Kategorier: Fidonet, programvare. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se