Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

Red Dwarf återvänder till Jorden

Publicerad: Tisdag 2009-01-27.

En av mina favorit-tv-serier, Red Dwarf, skall äntligen få sin avslutning. Rymdskeppet skall äntligen återvända till Jorden efter sina tre miljoner år vilse i rymden. De två avsnitten går på brittisk TV i april – frågan är om de hittar hit, eller om det är de vanliga källorna som gäller? Eller kanske direkt-till-dvd? De åtta hittills utgivna säsongerna pryder ju redan dvd-hyllan här hemma…
(Via The Register)

Kategorier: media. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

Oooh! Gleder meg :) Må gå og laste ned litt gammel RD, til oppvarming.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se