Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ingen strejk i år

Publisert: Onsdag 2008-11-19. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Då förhandlingarna mellan min fackförening NITO och näringslivets organisation NHO strandade tidigare i höstas var det ett tag risk för strejk, en strejk som jag kunde ha blivit uttagen till. Efter mer än två dygns medling blev, som tur är, parterna eniga och av strejken blev det ingenting. Det var skönt, strejk är något man inte vill ta till om det inte verkligen behövs.

Kategorier: jobb. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se