Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Tilbake på jobben

Publisert: Mandag 2008-10-27.

Etter fjorten dagers pappapermisjon er jeg igjen tilbake på kontoret. Forsåvidt kun noen dager i uken mens jeg tar ut det som er igjen av ferien jeg ikke tok ut i sommer, men det føles uansett litt merkelig. Det er litt blandet, til dels føles det som jeg går glipp av verdifull tid ved å ikke være hjemme, til dels føles det også litt godt at livet vender tilbake til det normale, til tross for de store forandringene som har skjedd.

Jeg ser fram imot den «riktige» pappapermisjonen neste sommer, når jeg skal være hjemme i åtte uker, pluss ferie. Alene. Det er kanskje da jeg virkelig skjønner hva det å være forelder innebærer, det er fortsatt litt abstrakt allting, at det plutselig er en liten jente som flyttet inn i livet vårt.

Kategorier: barn, jobb. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-10-27 16.31.08 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Nja, ensam blir du väl inte? Jenny kommer väl också att vara hemma om dagarna... ;-) Annars är det fusk.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se