Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Observert radiostillhet

Publisert: Tirsdag 2008-10-07.

Noe jeg liker med kabel-TV i Norge er at man har adgang til svenske kanaler, på TV'en har jeg SVT 1, SVT 2 og TV 4 og på radioen har jeg hatt Sveriges Radios P1–P4 (med lokalsendinger fra Radio Värmland). Ihvertfall fram til nå. Helt plutselig ble det tyst P3-frekvensen, så jeg skrev til kundeservice og påpekte det. Her er svaret jeg fikk:

Fra: getwebmail
Dato: Tir, 7. okt 2008 08:35:01

Det har blitt enkelte endringer på radio kanaler og plaserringer i Oslo og omegen. (Fra 01.10).

Svensk P1 byttes ut med Radio Sweden på frekvens 95,9 Mhz
Svensk P2 på 97,0 Mhz opphører
Svensk P3 på 97,7 Mhz opphører
Svensk P4 på 96,5 Mhz, vil fortsatt eksistere.

Med vennlig hilsen
NN
Saksbehandler
Get® support

Jeg vil ha min svenske radio tilbake! Hvis ikke får jeg vel kjøpe en slik kombinert FM-, DAB- og Internettradiomottaker og ta imot det den veien, men jeg liker å få det inn direkte over antenneinngangen, jeg.

Kategorier: duppedingser, kverulanse, media. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

 • Datum: 2008-10-07 14.10.26 CEST
 • Namn: Anders Carlsson
 • Sänt från: ******************.business.telia.com

Du är ju utlandssvensk och ska därför lyssna på Radio Sweden! :-P

Förresten var det väldigt tajt mellan frekvenserna men det kanske inte behövs mer än 0,5 - 0,7 MHz mellan FM-stationer så länge man har en antennkabel och en mottagare med "digital noggrannhet"?

 • Datum: 2008-10-07 21.13.52 CEST
 • Namn: Storebror
 • Sänt från: 82.99.33.***

Det är fascinerande att du understundom är så ärkekonservativ!

 • Datum: 2008-10-07 21.24.32 CEST
 • Namn: Peter Krefting
 • Sänt från: *****.215.179.76.getinternet.no

Lat, menar du.

 • Datum: 2008-10-08 12.08.22 CEST
 • Namn: Storebror
 • Sänt från: 82.99.33.***

Egentligen så råder inget direkt motsatsförhållande mellan de två begreppen.....

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se