Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Hvorfor jeg ikke liker søppelpost

Publisert: Torsdag 2008-10-02.

Du som leser bloggen min lurer kanskje over at jeg reagerer så kraftig på søppelpost, og lurer på hvorfor. Det er enkelt å svare på; jeg liker ikke personer som ødelegger for andre. For det er akkurat det de gjør, de som driver med søppelpost. Akkurat nå har for eksempel Telenor her i Norge store problemer med e-postsystemene sine grunnet søppelpost:

Siden søndag har unormalt store mengder med spam rettet mot våre servere dessverre ført til problemer med e-postsystemet. Det har til tider gått tregt å sende og å motta e-post.

Det å sende søppelpost er missbruk av frie og åpne systemer, tyveri av tid, ressurser og penger, og i mange fall dessuten nå ulovlig i store deler av verden. Derfor liker jeg det ikke.

Kategorier: søppelpost. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-10-02 14.41.49 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: 82.99.33.***

Fortsätt kampen!

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se