Skip past introduction.

WolfBlog

Reflections from a Swede in Norway.

Here you will find my small graffiti board where I write about things I come to think about.

In my blog, I write about the general unfairness of life, about spam mail, vintage computers, board games, Norwegians, current and not-so-current affairs, technology and whatever else occurs to me — in other words, a glorious mess. All opinion expressed here are of course my own, and all similarities with any living people is of course intentional.

These pages are using automatic language selection, if you prefer to read in Swedish, please use this page instead. See the help for info on how to make your web browser select the correct language automatically. A monthly overview is also available.

All text and pictures © copyright Peter Krefting, unless otherwise noted. More about the author.

Helsingforsveckoslut

Published: Wednesday 2008-09-17. Not available in English (automatic translation).

Det börjar märkas att man inte är någon tonåring längre när det tar längre och längre tid att återhämta sig efter ett par dagar med för lite sömn. I helgen överraskade jag och min bror med respektive familjer vår mor, som fyller jämnt i vinter, med en överraskningskryssning till Helsingfors. Det innebar för vår del det tidiga morgontåget till Stockholm fredag morgon med retur på det sena kvällståget från Stockholm söndag kväll, förutom sena kvällar och (relativt) tidiga morgnar ombord. Att vi hade bjudit in middagsgäster på måndag kväll gjorde att det inte är förrän i dag som jag känner mig återställd sömnmässigt.

Nåja, det var ju inte riktigt det det här blogginlägget skulle handla om. Det intressanta var att vi tillbringade helgen tillsammans med familj, på kryssning till Helsingfors. Jag gillar Helsingfors, det här var fjärde gången jag var där, senast var jag där för två år sedan tillsammans med Thea. Då var vi där i en vecka, den här gången blev det bara ett par timmar från det att båten kom in på lördag morgon till att den avgick igen på kvällen, så det blev inte tid till så mycket mer än att handla glas på Iittala-butiken och böcker på Akademiska bokhandeln.

Men ändå, Helsingfors gillar jag skarpt. Det är inte helt otroligt att det blir ett femte besök, en gång i framtiden.

Categories: travel. Share: Facebook, Google+, email

Comments

The article is older than a fortnight and has been closed for new comments.

Disclaimer: The comments are copyrighted by their respective authors. The web site owner takes no responsibility for the contents of the comments. Improper comments will be deleted.

  • Datum: 2008-09-17 19.19.46 CEST
  • Namn: mor
  • Sänt från: ************.bredband.skanova.com

Tack för en fantastisk resa med överraskningar i strid ström. Jag har verkligen en stor härlig familj nu och vi blir bara fler och fler. Underbart!

| | Latest postings | This month | All months and categories

This page is best read on the Internet.

peter@softwolves.pp.se