Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

NRK jukser med fakturadato

Publisert: Torsdag 2008-07-24.

For noen dager siden skrev jeg en artikkel om hvordan NRK jukset med fakturadato på fjersynslisensfakturaen som dukket opp i postkassen, men kom aldri så langt at jeg publiserte det. Jeg ser nå at jeg ikke er alene om å være irritert, og nå har kulturministeren gjord noe med det. Så fint, da trenger jeg ikke å klage. Men det er jo selvsagt trist at situasjonen er like dårlig som for fem år siden.

Kategorier: kverulanse, media. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se