Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Under nytt navn

Publisert: Torsdag 2008-07-10.

Siden jeg har gift meg og synes det er fint med familier hvor alle har samme etternavn så er jeg for tiden i ferd med å bytte mitt slik at jeg har samme etternavn som min kone Thea. Si ha det til Peter Karlsson, og si hei til Peter Krefting. Jeg kommer til å oppdatere nettstedet i flere omganger, men nå bør ihvertfall bloggen vise det nye navnet mitt.

Forresten synes jeg det er diskriminerende at det ikke fins noen maskulin variant av «pikenavn». Jo, man kan si «fødselsnavn», men det høres så politisk korrekt ut, dessuten har jeg justert navnet én gang før jeg giftet meg ved at jeg tatt et ytterligere fornavn.

Denne artikkelen er referert i: Snart offisielt samt Operation Name Change completed.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-07-10 11.18.02 CEST
  • Namn: Björn
  • Sänt från: 213.131.238.**

"Förresten tycker jag det är diskriminerande att det inte finns någon maskulin form av ”flicknamn”."

Det kan ju bero på att det inte är särskilt maskulint att byta till sin frus flicknamn.

  • Datum: 2008-07-12 22.09.25 CEST
  • Namn: redtop
  • Sänt från: ***********.bredband.skanova.com

Jag tycker det är bra att du byter namn. Hej Peter Krefting!

  • Datum: 2008-07-20 13.24.00 CEST
  • Namn: David Hall
  • Vävplats: http://www.moonhouse.se/
  • Sänt från: ******************.3.cust.bredband2.com

Gratulerar till giftermålet!

Jag har haft samma problem eftersom familjen tog mammas flicknamn 25 år efter vigseln.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se