Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Ny kategori

Publisert: Onsdag 2008-06-18.

For første gang siden jeg la inn kategorier i bloggen min har jeg nå lagt inn en ny, nemlig kategorien «barn». Den har ikke så mange artikler ennå, men risikoen er ganske stor for at det kommer flere framover…

Kategorier: Internett. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-06-18 17.44.53 CEST
  • Namn: Storebror
  • Sänt från: **********.35-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se

Hehe.... Jag skall bocka av alla förstagångsförälderföreteelser.... ;)

  • Datum: 2008-06-18 17.58.06 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: *****.215.142.63.getinternet.no

Heh, låter som en bra idé :-)

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se