Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Indiana Jones och kristalldödskallens rike

Publisert: Onsdag 2008-06-04. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Vi firade tre år tillsammans förra måndagen med att gå på bio. Tyvärr så gick ingen av de filmer vi egentligen hade lust att se på just den biografen vi hade lust att se film på vid den tiden vi ville se den, så vi hamnade på den nya Indiana Jones-filmen. Inte för att det var något fel med det, egentligen, jag tycker Indiana Jones-filmer är helt okej, men det kanske inte är rätt film att fira en treårsdag med.

Filmen börjar på en avspärrad amerikansk militärbas mitt i atomåldern i början på 1960-talet, där filmens ärkeskurk letar efter en av militären undangömd ”skatt”. Redan efter ett par minuter har vår, numera ganska gamle, hjälte överlevt både att bli beskjuten, förrådd och nästan sprängd i bitar, och därifrån ökar i stort sett bara tempot.

Har man sett en Indiana Jones-film tidigare känner man igen sig. Harrison Ford är visserligen äldre (You know, for an old man you ain’t bad in a fight. What are you, like 80?), men efter att det har varit väldigt tydligt de första minuterna tänker man inte så mycket över det i resten av filmen. Gillade du Indiana Jones när det begav sig, så gillar du Indiana Jones nu, men hatar du action med en skopa humor och en nypa science fiction, så kommer du inte att gilla den här filmen.

Kategorier: film. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-06-04 16.09.55 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Det första stycket låter som marknadsföring för Pay-Per-View TV-sändningar: se den film du vill se när och var du vill se den. Ja, "var" beror på i vilka rum man har en TV inkopplad.

Indiana Jones har aldrig tillhört mina idoler, så trots att jag har presentkort på en biobiljett sparar jag nog den ett tag till.

Nytt för i år är att SF-biograferna ska visa EM-fotboll. Undrar om det blir någon succé? Storbildsskärm i all ära, men när folk är sociala i samband med fotbollsmatcher brukar det mer handla om att hänga i en stojig bar med öl och jordnötter än att sitta tyst (?) i ett mörkt rum med en påse popcorn.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se