Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Amerikas förenta xenofober

Publisert: Tirsdag 2008-06-03. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag var i USA på kurs i vintras, till trots för att jag var väldigt skeptisk för att resa till landet på grund av hur de behandlar utlänningar. Inte nog med att man fick känslan av att man nästan begått en brottslig handling genom att vilja besöka landet – jag blev både fotograferad och tagen fingeravtryck av och fick mitt bagage genomgånget av säkerhetspersonal, och numera får de till och med beslagta och kopiera innehållet på bärbara datorer som tas in över gränsen, utan att man behöver vara misstänkt för något brott – nu kräver de från och med årsskiftet att man registrerar sin ankomst tre dygn i förväg så att de kan kolla upp vem det är som kommer.

Det är så man börjar fundera på om de verkligen vill att resten av världen skall hata dem? (Inget ont menat mot folk som kommer från landet, jag känner flera, och de är alla väldigt trevliga. Det är bara dess politik som är trasig.)

Kategorier: politikk. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-06-04 09.17.39 CEST
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Jag läste lite fiction igår som utspelade sig om 200 år i framtiden. I den skildringen hade hela den nordamerikanska kontinenten inte bara stängt gränserna utan även avbrutit allt handelsutbyte med Europa och resten av världen. I berättelsen gjorde den framtida amerikanska presidenten ett statsbesök i Storbritannien, den första amerikan att sätta sin fot i Europa på 70 år. Nu ska man hålla isär sagor och verklighet, men det kändes inte som författaren skarvat så värst mycket i sin utsaga om framtiden.

  • Datum: 2008-06-04 10.07.56 CEST
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 146.59.57.**

Vad heter boken? Låter som en intressant bok jag skulle vilja läsa.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se