Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Full fräs

Publisert: Torsdag 2008-03-06. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Det är mycket som händer just nu, förra helgen var vi i Sverige när min far fyllde pensionär (65 år, tänk, det är underligt att man kan ha så gamla föräldrar men samtidigt själv vara för evigt ung), i dag jobbas det med att byta ut alla fönster i vår lägenhet (och eftersom det är en hörnlägenhet är det en hel del), i kväll är det lektion i japanska igen och nu till helgen är det Holmenkollens femmil, som jag och mor traditionsenligt sitta på läktaren och se på, för nionde året i rad (men det blir inte tio år på rad, nästa år ska de bygga om stadion, så då blir det inget lopp). Och mitt upp i det ska man hitta tid att träna åtminstone två gånger i veckan också. Inte undra på att tiden flyger.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-03-06 13.51.23 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Ska ni få små pingviner i hålen istället för fönster? ;-)

Hos mig bryter kaoset lös om exakt nitton dagar. Då inleds en c:a fyra veckor lång stamrenovering, inkl. toavagn på gården.

I övrigt håller jag med om att tiden går fort. Det känns som igår det var fredag, och så är det fredag igen redan i morgon! Ikväll skulle vi haft lödkurs, men det var så många frånvarande att vi skjuter upp lödningen en vecka.

  • Datum: 2008-03-06 14.39.22 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 146.59.57.**

Pingviner är visserligen söta att se på, och väl isolerade för kyla, men de är svåra att få att stå still och att se ut genom, så jag tror vi byter ut fönstrena mot nya istället.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se