Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Med en ny syn på livet

Publisert: Fredag 2008-02-15. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

Jag har haft samma par glasögon ett par år nu, och delvis på grund av det och delvis för att Thea började bli trött på att inte se mina ögon på bilder som är tagna av mig utomhus (jag har haft glasögon som blir mörkare i solljus) så har jag skaffat mig nya glasögon. Med lite hjälp från Thea, som tryckte på lite genom att boka in ett syntest åt mig.

I och med att Specsavers har kommit till Oslo och har erbjudande om billiga glasögon tänkte jag testa dem. Nu kommer jag förstås inte ens i närheten av erbjudandet om två par glasögon för 795 kronor, min syn är allt för dålig för det, utan det blev två par för strax under sju tusen kronor istället, vilket faktiskt inte är så farligt, med tanke på vad det brukar kosta. Ett par vanliga glasögon som ändrar färg, och ett par finglasögon som inte gör det.

Nu skall jag bara vänja mig vid de nya glasögonen, jag fick dem på onsdag, men fortfarande ser jag bara kanterna och har inte hunnit vänja mig vid att de bryter ljuset lite annorlunda. Men det kommer sig, det brukar det göra.

Kategorier: livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-02-15 16.31.59 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Tjosan! Vad har du för skojigt synfel? För egen del har jag inte varit till optikern sedan c:a 1991 att döma av skolfoton från den tiden. Ja, i alla fall har jag inte bytt styrka på glasen. Efter sjutton års slitage börjar plastglasen bli en gnutta repiga, men bågarna håller förvånansvärt bra. Möjligen skulle jag kunna justera styrkan en aning, men tursamt nog ser jag ännu tillräckligt skarpt för att det inte ska utgöra ett problem.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se