Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Shameless self-promotion

Publisert: Lørdag 2008-01-26.

Bloggkartan er en ny karttjeneste som ser ut til å konkurrere med Var är du? som har vært med en stund. Dessverre virker den ikke til å støtte metatagger, verken på samme måte som Var är du? eller med mer standardiserte koordinater, uten den eneste måten å registrere seg der ser ut til å være å peke direkte på en plass på kartet i en artikkel. Ikke så vakkert. Men nå kanskje jeg er med?

Er det forresten noen som kjenner noen norske blogkarttjenester?

Kategorier: Internett, pekere. Del: Facebook, Google+, e-post

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se