Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Jag saknar…

Publisert: Mandag 2008-01-14. Ikke tilgjengelig på norsk (oversett automatiskt).

R20_INTRESSE och mdh.chat. Usenet, irc och (bluärk) vävforum i all ära, men inget slår Fidonets gamla Intresseklubben noterar (det finns visserligen fortfarande, men sedan 2005 har det bara skrivits två inlägg, bägge av undertecknad; att jämföra med dess storhetsdagar med tusentals inlägg varje månad) eller vårt interna chattmöte vi tiggde oss till på högskolan.

Kategorier: Fidonet, Internett, livet. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2008-01-14 14.08.51 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

*fniss* Allt började i mdh.test, som blev så fullt av inlägg att det sattes upp en chat-grupp istället. De flesta forum på webben är ju ämnesfokuserade, och inlägg utanför ämnet önskas hållas till ett minimum. Dessa rena snackgrupper där ämnet var fritt är rena motsatsen. Jag har försökt mig på någon sådan annorstädes, men det är svårt att få till personkemin bland främlingar som mest är stora, stöddiga och postar under anonyma alias. KOM fungerade också bra, men det tröttnade jag på efterhand. Att du ens nämner irc förvånar mig, för det är väl en flyktig form av kommunikation som enbart i undantagsfall arkiveras längre än de 10 sekunder meddelandena hinner synas på skärmen.

  • Datum: 2008-01-22 11.13.08 CET
  • Namn: Andreas
  • Sänt från: ******************.tbcn.telia.com

Jo det var tider det när man hade massor med inlägg att läsa i intresseklubben_noterar och intresseklubben_kommenterar. Synd att det är så får som använder fidonet nuförtiden... man kanske skulle peta upp en lite nod bara för att.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se