Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

Verdens beste kjæreste

Publisert: Tirsdag 2007-11-27.

Har jeg verdens beste kjæreste, eller? Etter en helgetur med noen venninner til London så har hun kjøpt med enn presang. Er det en harry suvenir eller en dum såpe? Nei, det er det nye spillet Super Mario Galaxy! ☺ Takk, Thea! Jeg elsker deg!

Og ja, Allan, vi kan bytte regelhefter. Du kan få min engelske hvis jeg får din på svensk…

Kategorier: livet, spill. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-11-29 17.49.12 CET
  • Namn: redtop
  • Sänt från: ***********.bredband.skanova.com

grattis på födelsedagen den 29/11

  • Datum: 2007-11-30 11.14.25 CET
  • Namn: Anders Carlsson
  • Sänt från: ******.hosting.quicknet.se

Min kollega på jobbet ska köpa en födelsedagspresent till sin pojkvän, och beklagade sig en smula att USB-minnen inte är höjden av romantik. Men det är ju vad han önskar sig... Min andra kollega berättade att det året hennes man gav bort en elektrisk tandborste i julklapp beslutade de sig för att sluta ge julklappar till varandra.

Grattis i efterskott. Nästa år fyller du äntligen 20 år!

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se