Hoppa över introduktion.

VargaBlogg

Betraktelser från en svensk i Norge.

Här hittar du mitt lilla klotterplank där jag skriver saker jag tänker på.

I min blogg skriver jag om livets små och stora orättvisor, om skräppost, veterandatorer, brädspel, norrmän, aktuella och inaktuella händelser, teknik och vadhelst annars som faller mig in – med andra ord en salig röra. Alla åsikter som skrivs ut är naturligtvis mina egna, och alla likheter med levande personer är självklart avsiktliga.

Dessa sidor använder automatiskt språkval, om du hellre vill läsa på engelska kan du välja denna sida istället. Se hjälpen för information om hur du får din vävläsare att välja rätt språk automatiskt. En månadsöversikt är också tillgänglig.

© Upphovsrätt till all text och bild ägs av Peter Krefting, såvida inte annat anges. Mer om författaren.

På plats

Publicerad: Måndag 2007-11-12.

Första dagen på nya kontoret. Nästan totalt kaos, det står kartonger överallt, även om jag har lyckats packa upp ”mina” fem kartonger och fått undan en hel del. Nu saknar jag bara en kontorsstol, leveransen av modellen jag valde har tydligen blivit försenad. Som tur är har jag fått ett höjbart bord, så jag prövar att stå och jobba, något som är förvånansvärt bekvämt.

Kategorier: jobb. Dela: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikeln är äldre än 14 dagar och går därför ej längre att kommentera.

Friskrivningsklausul: För upphovsrätten till kommentarerna svarar respektive författare. Vävplatsägaren tar inget ansvar för innehållet i kommentarerna. Opassande kommentarer kommer att raderas.

  • Datum: 2007-11-12 15.20.43 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 146.59.57.**

Ah. Där kom stolen.

  • Datum: 2007-11-12 22.14.02 CET
  • Namn: Jörgen
  • Sänt från: *****************.tbcn.telia.com

Japp det funkar bra med ståbord, se bara till att du har bra skor.

| | Senaste inläggen | Denna månad | Alla månader och kategorier

Denna sida läses bäst på Internet.

peter@softwolves.pp.se