Hopp over introduksjonen.

UlveBlogg

Betraktninger fra en svenske i Norge.

Her finner du min lille rableblokk hvor jeg skriver ting jeg tenker på.

I min blogg skriver jeg om livets små og store urettferdigheter, om søppelpost, veterandatamaskiner, brettspill, nordmenn, aktuelle og uaktuelle hendelser, teknikk og hva som nå faller meg inn – med andre ord et eneste stort sammensurium. Alle meninger som blir beskrevet er naturligvis mine egne, og alle likheter med levende personer er selvfølgelig med hensikt.

Disse sidene bruker automatisk språkvalg, og hvis du heller ønsker å lese på engelsk kan du isteden velge denne siden. Se hjelpen for info om hvordan du får din nettleser til å velge riktig språk automatisk. En månedsoversikt er også tilgjengelig.

© Opphavsrett til all tekst og bilder eies av Peter Krefting når ikke annet er angitt. Mer om forfatteren.

På plass

Publisert: Mandag 2007-11-12.

Første dagen på det nye kontoret. Nesten komplett kaos, det står esker overalt, også om jeg har klart å pakke opp «mine» fem esker og fått unna en del. Nå savner jeg bare en kontorstol, leveringen av modellen jeg har valgt er tydeligvis blitt forsinket. Heldigvis har jeg fått et bord som går å høye, så jeg prøver å stå og jobbe, noe som er mer bekvemt enn jeg hadde trott.

Kategorier: jobb. Del: Facebook, Google+, e-post

Kommentarer

Artikkelen er mer enn 14 dager gammel og er derfor ikke mulig å kommentere.

Forbehold: Opphavsrett for hver kommentar tilhører forfatterne. Eieren av nettstedet tar ikke ansvar for innhold i kommentarer. Upassende kommentarer blir fjernet.

  • Datum: 2007-11-12 15.20.43 CET
  • Namn: Peter Karlsson
  • Sänt från: 146.59.57.**

Ah. Där kom stolen.

  • Datum: 2007-11-12 22.14.02 CET
  • Namn: Jörgen
  • Sänt från: *****************.tbcn.telia.com

Japp det funkar bra med ståbord, se bara till att du har bra skor.

| | Siste artikler | Denne måneden | Alle måneder og kategorier

Denne siden leses best på Internett.

peter@softwolves.pp.se